КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2020

Впорядкування постійно діючого ярмарку на Андріївському узвозі та інші питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Впорядкування постійно діючого ярмарку на Андріївському узвозі та інші питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

25 лютого у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, в. о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій, представники комунальних підприємств.

На початку наради т. в. о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслав Назаренко доповів про результати впорядкування постійно діючого ярмарку на Андріївському узвозі. Так, за його словами, було прибрано частину застарілого торговельного обладнання, яке псувало естетичний вигляд вулиці. Крім того, він повідомив про проведення профілактичної роботи із запобігання паркуванню на узвозі. «Помітно, що з  боку комунальних підприємств докладається багато зусиль для підтримання належного санітарного стану та привабливого вигляду центральної частини району. Необхідно і надалі дотримуватись такого темпу в роботі задля мешканців та гостей міста», - зазначив Валентин Мондриївський.

Також у ході наради директор КП ШЕУ Подільського району Олег Хмарський проінформував заступника голови КМДА та керівництво райдержадміністрації про те, що оголошено тендер на проведення робіт з облаштування підземного переходу на перехресті проспекту Правди та вулиці Наталії Ужвій.

Про оголошення повторного тендеру на проведення робіт з реконструкції фонтану «Самсон» заявив і представник КО «Київзеленбуд».

Валентин Мондриївський звернув увагу керівників комунальних підприємств на необхідності тримати на контролі прибирання балансових територій у вихідні дні.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.