Головна  →  Новини  →  1 липня 2014

Віталій Кличко: «Кияни повинні знати, за що вони платять, і яким чином зростатиме якість комунальних послуг, враховуючи підвищення тарифів»

Віталій Кличко: «Кияни повинні знати, за що вони платять, і яким чином зростатиме якість комунальних послуг, враховуючи підвищення тарифів»

Кожен киянин повинен бути поінформований щодо механізму зростання комунальних тарифів, як це відіб'ється на якості послуг і в який спосіб мешканці столиці можуть отримати компенсації. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час апаратної  наради за участю керівників департаментів КМДА, голів райдержадміністрацій та керівників комунальних підприємств.

«Наше завдання – створити всі умови, аби кияни якомога легше перенесли удар, викликаний зростанням комунальних тарифів за рішенням уряду. Кияни повинні знати, за що вони платять. Яким чином зростатиме якість комунальних послуг разом з підвищенням тарифів. Ми повинні також роз'яснити мешканцям столиці, хто і як може отримати субсидію, що дозволить людям, які цього потребують, платити менше», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що голови районних держадміністрацій несуть особисту відповідальність за інформаційну і організаційну роботу щодо надання субсидій та компенсацій на сплату комунальних послуг.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/15236.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024