Головна  →  Новини  →  21 лютого 2020

У столиці вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні (+фото)

У столиці вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні (+фото)

У столиці вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні поминальним молебнем та покладанням квітів до Хреста пам’яті. Участь у заходах взяв керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний, а також члени родин загиблих Героїв, учасники АТО (ООС), духовенство, громадськість.

Дмитро Загуменний поклав квіти до Хреста пам’яті на алеї Героїв Небесної Сотні та вшанував пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

«Ми повинні пам’ятати подвиг Героїв Небесної Сотні. Вони віддали найцінніше – своє життя, за Україну, за майбутнє країни, яке вони відстояли. Герої Небесної Сотні є справжніми патріотами. Завдання міської влади – пам’ятати та цінувати своїх героїв, а також надавати максимальну підтримку їхнім родинам. Маємо віддавати шану учасникам Революції Гідності не тільки сьогодні, а й кожен день – не просто словами, а й своїми діями», – зазначив у коментарі журналістам Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, що у День Героїв Небесної Сотні у столиці триває низка урочистих та меморіальних заходів, проведення церемоній покладання квітів, поминальних молебнів.

Фото: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024