Головна  →  Новини  →  20 лютого 2020

Микола Дубовик провів особистий прийом громадян (фото)

Микола Дубовик провів особистий прийом громадян (фото)

19 лютого в. о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів особистий прийом громадян.

Так, до в. о. голови звернулась мешканка району, яка проживає за адресою: просп. Свободи, 4, щодо проведення ремонту в квартирі після підтоплення з підвалу у зв'язку з незадовільним технічним станом трубопроводу.

З питання надання в оренду приміщення комунальної власності звернулись мешканці, які проживають на вул. Ціолковського, 22.

Також на прийом до Миколи Дубовика завітала мешканка з проханням облаштувати пішохідний перехід з вул. Газопровідної до вул. Синьоозерної.

Крім того, до в. о. голови райдержадміністрації звернувся подолянин, який проживає в гуртожитку на вул. Електриків, 28, щодо переведення будинку до комунальної власності району.

Всього поспілкуватися з в. о. голови Подільської РДА прийшли 5 осіб.

Стосовно порушених питань Микола Дубовик дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств в межах повноважень допомогти в їх вирішенні.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024