Головна  →  Новини  →  19 лютого 2020

У Подільській РДА відбувся конкурс на зайняття посад державної служби (фото)

У Подільській РДА відбувся конкурс на зайняття посад державної служби (фото)

Відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VII «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 із змінами 21 січня 2020 року було оголошено конкурс на зайняття посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, а саме:

  • начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини (категорія «Б»);
  • начальника відділу охорони здоров’я (категорія «Б»);
  • завідувача сектору внутрішнього аудиту (категорія «Б»);
  • головного спеціаліста юридичного відділу (категорія «В»);
  • головного спеціаліста відділу роботи із зверненнями громадян (категорія «В»).

З 21 січня по 13 лютого 2019 року здійснювався прийом інформації від осіб, бажаючих взяти участь у конкурсі.

18 лютого 2020 року відбулись два етапи конкурсного відбору кандидатів на зайняття посад державної служби у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації – автоматичне тестування (категорії «Б» і «В») та розв’язання ситуаційних завдань (категорія «Б»).

19 лютого 2020 року відбувся наступний етап конкурсного відбору –  співбесіда з кожним кандидатом на зайняття посад державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації для оцінки відповідності досвіду,  компетенції, особистих якостей вимогам до відповідних посадових обов’язків.

За результатами трьох етапів конкурсу, на кандидатів чекає останній етап – співбесіда із суб’єктом призначення або керівником державної служби.

Результати конкурсу буде оприлюднено, згідно з чинним законодавством, на офіційних сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024