КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2020

Віталій Волошкевич взяв участь в урочистих заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (фото)

Віталій Волошкевич взяв участь в урочистих заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (фото)

19 лютого в гімназії № 34 «Либідь» імені Віктора Максименка відбулись урочисті заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Для участі в заходах було запрошено воїнів-афганців, які проживають на території Подільського району, представників ветеранських організацій та спілок. В урочистостях також взяв участь заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич.

«Від імені Подільської райдержадміністрації висловлюю щиру вдячність всім учасникам бойових дій на території інших держав. Ваша мужність та самовідданість є прикладом для підростаючого покоління та для воїнів, які захищають нашу Батьківщину на Сході. Воїни-афганці були серед перших, хто пішов у 2014 захищати територіальну цілість України. Міцного вам здоров’я, злагоди в домівках та миру в нашій країні», - зазначив Віталій Волошкевич, звертаючись до почесних гостей заходу.

Також перед присутніми виступив голова Подільської районної спілки інвалідів Афганістану Сергій Афіндуліді. Він побажав учням гімназії рости справжніми патріотами, любити Батьківщину і ніколи не знати, що таке війна. Він подякував всьому педагогічному колективу гімназії за виховну роботу, яка проводиться з підростаючим поколінням, та вручив подяку від імені спілки директору гімназії Алевтині Багінській.

Усі присутні у залі вшанували пам’ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав хвилиною мовчання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.