Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

Віталій Кличко привітав українців із Днем святого Валентина: «Кохайте щодня! Ми варті того, щоб бути щасливими»

Віталій Кличко привітав українців із Днем святого Валентина: «Кохайте щодня! Ми варті того, щоб бути щасливими»

«Друзі! Київ – не тільки старовинне і гарне місто. Наша столиця – це і місто кохання! Сьогодні Київ і увесь світ огорнуті любов’ю! Звісно, кохати потрібно щодня. Але чому б не використати День святого Валентина як гарний привід показати свою любов рідним та близьким? Нагадати, що вони – найдорожчі і найкоханіші! А для когось цей день може стати і гарним приводом, щоб наважитися зізнатися в коханні, або ж – піти до шлюбу!» – написав Віталій Кличко у дописі до відео.

Так, за словами мера, сьогодні, у День Святого Валентина, 155 пар збираються створити родини у Києві. А з послугою «Шлюб за добу», можливо, їх буде і більше. До того ж, у центральному РАЦСі, що на проспекті Перемоги, зареєструвати шлюб можна буде до опівночі.

«Ну і ще одна позитивна новина. У 2019 році в Києві шлюбів було зареєстровано у 6,5 разів більше, ніж розлучень. З’явилося майже 28 тисяч нових сімей. Сподіваюся, що у 2020 їх буде ще більше! Закоханих та щасливих киян має бути багато. Кохайте щодня! Окрилюйтесь! Ми варті того, щоб бути щасливими!» – зазначив мер.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024