Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

Запрошуємо взяти участь в соціальному проєкті "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

Запрошуємо взяти участь в соціальному проєкті "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією "Прометеус" та Асоціацією "Інформаційні технології України" підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проєкт "Ти можеш усе! Можливості безмежні".

Меморандум було підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в межах цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.

Проєкт складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн-курсах та по закінченню навчання взяти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних IT-компаніях України.

Проєкт триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проєкті триває з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

Ознайомитись з проєктом можна за посиланням: https://education.msp.gov.ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024