КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2020

Віталій Кличко показав, як будують заїзд на Подільсько-Воскресенський міст із вулиці Верхній Вал

Віталій Кличко показав, як будують заїзд на Подільсько-Воскресенський міст із вулиці Верхній Вал

Мер Києва Віталій Кличко показав, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Відео Віталій Кличко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Роботи на Подільсько-Воскресенському мосту тривають за будь-якої погоди. Зокрема, продовжують будівництво заїзду на мостовий перехід із вулиці Верхній Вал. Сьогодні фахівці встановили у проектне положення металоконструкцію прогонової будови вагою у 500 тонн! Роботи виконували за допомогою супердомкратів із Нідерландів, що працювали і на будівництві Шулявського шляхопроводу», – написав мер столиці.

Він також зазначив, що встановлена металоконструкція стане основою повороту з Верхнього Валу на міст. Залізобетонні опори мостового переходу через Дніпро в цьому місці вже збудовані. І тепер тривають підготовчі роботи до бетонування прогонової будови. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди. Працюють фахівці і над частковим демонтажем старого мосту на Рибальський острів.

«Ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом!», – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.