Головна  →  Новини  →  29 січня 2020

16 травня відбудеться щорічний сімейний фестиваль «Таланти твої, Поділ»

16 травня відбудеться щорічний сімейний фестиваль «Таланти твої, Поділ»

16 травня із 11:00 до 20:00 на Контрактовій площі відбудеться культурно-масовий захід «Таланти твої, Поділ» до Дня захисту дітей. Це щорічний сімейний фестиваль, який проходить у столиці за ініціативи Подільського районного в місті Києві Центру клубів за місцем проживання «Поділ». Відповідну ініціативу підтримано розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 90.

Захід є безкоштовним для відвідування та проводиться виключно у культурно-просвітницьких цілях, з метою популяризації позашкільної освіти, дитячої творчості та занять спортом у місті Києві.

За інформацією організаторів, у рамках сімейного фестивалю заплановано урочисте відзначення вихованців Центру, які здобули нагороди, показові виступи хореографічних гуртків, спортивне шоу з найпопулярніших у світі єдиноборств та футболу. Запланований танцювальний флешмоб за участю понад 1000 вихованців. Також усі охочі зможуть відвідати майстер-класи з малювання, ліпки, квілінгу, декупажу, виготовлення іграшок та сувенірів, гончарства, працюватиме ігротека та анімація для малюків, селфі-зона, виставка малюнків та багато іншого.

Загальна кількість учасників заходу – понад 2000 осіб.

Зазначимо, що Подільський районний в місті Києві Центр клубів за місцем проживання «Поділ» налічує 20 клубів за місцем проживання спортивного та естетичного спрямування в яких займається понад 3200 вихованців. Центр є муніципальною організацією та фінансується з міського бюджету.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024