КМДА Київська міська державна адміністрація


29 січня 2020

Вандали пошкодили елементи LED підсвітки, яка вмонтована у перила вздовж Алеї художників (фото)

Вандали пошкодили елементи LED підсвітки, яка вмонтована у перила вздовж Алеї художників (фото)

29 січня під час щотижневої наради на Андріївському узвозі було зафіксовано вирвані елементи LED підсвітки, яка вмонтована у перила вздовж Алеї художників.

Наразі повідомлення про вандалізм передали до Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, де перевірять камери відеоспостереження на прилеглій території, щоб найскоріше знайти злодіїв та притягнути їх до відповідальності.

«Міська влада щодня втілює нові проєкти, працює над створення комфортних та безпечних місць для киян та гостей столиці, однак ми щодня стикаємося з вчинками людей, котрі задля розваг псують майно, адже ці вирвані елементи неможливо використати в подальшому чи продати», - зауважив голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов. Він додав, що вся ця територія охоплена зоною відеоспостереження, тому у правоохоронних органів буде достатньо підстав притягти вандалів до відповідальності за такий вчинок.

Шановні кияни та гості столиці, задля збереження естетичного вигляду просимо вас звертати увагу на подібні акти вандалізму та повідомляти про це Подільську районну в місті Києві державну адміністрацію чи правоохоронні органи для оперативного затримання вандалів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.