КМДА Київська міська державна адміністрація


29 січня 2020

Налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та інші поточні питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та інші поточні питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

28 січня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, його перший заступник Микола Дубовик,  керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій, представники комунальних служб.

На початку наради Валентин Мондриївський звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням території району. «Необхідно забезпечити своєчасне та якісне прибирання доріг, придорожніх територій, тротуарів, зупинок громадського транспорту, парків та скверів. Особливу увагу звернути на утримання в належному санітарно-технічному стані центральної частини району у вихідні та святкові дні, коли спостерігається велике скупчення людей», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

У ході наради обговорили питання щодо налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та передачі її на баланс КП «Київміськсвітло». «Наша мета в найкоротші терміни відновити освітлення на території Андріївської церкви та створити комфортні умови для киян та гостей столиці» - дав доручення заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Крім того, Віктор Смирнов нагадав присутнім, що у Подільському районі продовжують свою роботу інспектори з паркування, які евакуюють авто, припарковані в заборонених місцях. «Завдяки інспекторам нам поступово вдається упорядковувати територію Андріївського узвозу та не робити з неї стоянки транспортних засобів. Наша мета і надалі створювати комфортні умови для відвідувачів та відстежувати водіїв, котрі порушують правила дорожнього руху», - зазначив очільник району.

Також у ході наради розглянули питання щодо реконструкції вулиці Покровської. «Вулиця, яку реконструюють знаходиться в історичній частині міста. Тому, під час вибору матеріалів необхідно враховувати цей факт та специфічні властивості матеріалів для подальшого поєднання з історичною частиною міста», - зазначив Віктор Смирнов.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.