Головна  →  Новини  →  14 січня 2020

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

14 січня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій та представники комунальних служб.

Нараду розпочали з питання передачі на баланс КП «Київмісьсвітло» системи освітлення навколо Андріївської церкви для подальшого її обслуговування і утримання в належному технічному стані.

Також у ході наради Микола Дубовик зазначив про необхідність проведення із забудовниками району наради щодо обов’язкового передбачення соціальної інфраструктури біля житлових комплексів, які знаходяться на стадії будівництва.

Крім того, директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько повідомила, що на поточний рік запланована реконструкція фонтану «Самсон» та відкриття 3-ї черги Куренівського парку.

Під час наради обговорили й хід реконструкції вулиці Покровської. З цього питання директор КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району» Олег Хмарський повідомив, що завершення робіт планується на кінець квітня 2020 року.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024