Головна  →  Новини  →  14 січня 2020

У Подільській РДА заслухали звіт керівника районного управління поліції та обговорили поточні питання (фото)

У Подільській РДА заслухали звіт керівника районного управління поліції та обговорили поточні питання (фото)

14 січня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району. У нараді також взяв участь начальник Подільського управління поліції ГУНП у м. Києві Владислав Іщенко.

На початку наради присутні заслухали звіт начальника Подільського управління поліції ГУНП у м. Києві щодо підсумків за результатами роботи у 2019 році. Зокрема, Владислав Іщенко повідомив про зменшення кількості злочинів в районі у цілому на 14% порівняно з 2018 роком. Також він відзначив, що у минулому році було розкрито всі тяжкі та особливо тяжкі злочини проти життя людини. Крім того, Подільський район залишається одним з найбезпечніших серед інших районів Києва вже четвертий рік поспіль.

«Дякую всьому колективу районного управління поліції за злагоджену та ефективну роботу, направлену на упередження та розкриття злочинів. Дякую, що завжди відкликаєтесь на наші звернення та швидко реагуєте на будь-які ситуації, що потребують допомоги правоохоронних органів», - зазначив Віктор Смирнов, звертаючись до Владислава Іщенка.

Також під час наради обговорили питання щодо рейтингових показників діяльності районних держаних адміністрацій. «У загальноміському рейтингу за 2019 рік район посів VІ місце. Наша мета і моя вимога – покращити рейтинг району в цілому. Також необхідно врахувати усі недоліки у роботі та проаналізувати причини, які вплинули на зниження рейтингу і прийняти оперативні управлінські рішення для їх вирішення», - зазначив головуючий.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів щодо стану комунального господарства. Так, наразі через пошкодження інженерних мереж теплопостачання відсутнє в 11 житлових будинках, гаряче водопостачання – в 9 будинках. На ушкоджених ділянках працівниками комунальних підприємств цілодобово ведуться ремонтні роботи для поновлення постачання всіх комунальних послуг мешканцям району.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. За його словами, 66,6% мешканців району вже підписали декларацію із сімейним лікарем. Кількість зареєстрованих хворих на грип та ГРВІ у районі не перевищує епідемічний поріг. Також він зазначив, що у січні на території Подільського району буде працювати пересувний флюорограф, де мешканці столиці зможуть безкоштовно провести обстеження.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу присутніх на те, що вже розпочався процес подання декларацій. «З метою завчасної підготовки до чергового етапу електронного декларування, який розпочався 01.01.2020, суб’єктам декларування перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та термін дії і працездатності електронного цифрового підпису для роботи з Реєстром», - зауважив він.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024