Головна  →  Новини  →  10 січня 2020

До уваги суб’єктів декларування 2020

До уваги суб’єктів декларування 2020

З 1 січня 2020 року розпочався черговий етап електронного декларування в Україні, який триватиме до 1 квітня 2020 року (останній день подачі декларації фактично 31 березня 2020 року).

З метою завчасної підготовки до чергового етапу електронного декларування рекомендуємо Вам виконати такі дії:

1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у Вашому персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Слід використовувати поштові скриньки, які не підпадають під спеціальні обмеження (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com тощо).

2. Перевірити термін дії та працездатність Вашого ЕЦП для роботи з реєстром.

Необхідно подати декларації за 2019 рік (за період з 01 січня по 31 грудня включно), шляхом заповнення їх на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції: https://nazk.gov.ua/. Закон не передбачає винятків щодо строку подачі щорічної декларації для суб’єктів декларування, які перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною, через тимчасову непрацездатність, перебувають за межами України, під вартою. Також обов’язок покладається на осіб, які у 2019 році, шляхом звільнення або переведення, припинили діяльність на посадах.

Новели в антикорупційному законодавстві, особливості декларування у 2020 році

Рекомендації суб’єктам декларування до чергового етапу електронного декларування в Україні

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ЗАПОВНЕННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024