Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

Турнір на новому полі

Турнір на новому полі

Сьогодні, на стадіоні «Спартак», що в Подільському районі столиці, задля популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом та з метою всебічного розвитку кожної дитини, відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри в міні-футбол. Стрічку урочисто перерізали радник голови КМДА Олександр Мазурчак та голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Крушановський. Особливої святковості події надав і той факт, що в день відкриття на новозбудованому футбольному полі відбувся турнір на кубок голови КМДА серед дитячих футбольних команд футбольного клубу «Поділ» 2004-го року народження. Юні футболісти першими оцінили якість футбольного покриття і в один голос запевнили, що на такому полі вони будуть тільки вигравати.

Звертаючись до всіх, радник голови КМДА Олександр Мазурчак привітав присутніх від імені Олександра Попова і запевнив, що міська влада робитиме все можливе для розширення, зміцнення та оновлення спортивної інфраструктури столиці. «Передусім ідеться про залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, про популяризацію здорового способу життя і про те, що кожній дитині, як зазначено в соціальних ініціативах Президента країни, ми маємо забезпечити гідне майбутнє», - сказав Олександр Володимирович. До слова, оновлення столичної спортивної інфраструктури відбуватиметься не тільки на засадах цільових бюджетних коштів, а й на залученні позабюджетних інвестицій.

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Крушановський саме за ці позабюджетні інвестиції подякував спонсорам та представникам компанії, яка безпосередньо будує на території «Спартака» спортивні об»єкти. «Мені приємно відзначити, що до виконання соціальних ініціатив Президента Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України», активно долучаються і бізнесові структури. Не буду говорити про кошти – вони чималі, але ще більше важить радість в очах маленьких футболістів, їхнє бажання тренуватися, грати і перемагати», - зазначив Сергій Крушановський.

Щодо будівництва спортивних об»єктів, то як сказав директор компанії-забудовника Дмитро Прохневський, міні-футбольне поле – це перший спортивний об»єкт, зараз завершується облаштування теплих роздягалень, в яких будуть і туалети, і душові кабіни, і кімнати для відпочинку, задля цього було відновлено усі  необхідні комунальні мережі. А на початок жовтня заплановано відкриття «теплого» критого манежу з міні-футбольним полем для тренувань команд взимку.

Заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та  спорту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту КМДА Вадим Костюченко, який також взяв участь в урочистостях зазначив: «Усі святкові заходи, що відбуваються в столиці з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту, об»єднані однією метою – популяризація здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом у рамках  соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України». Для цього міська влада визначила пріоритетні заходи щодо розвитку галузі».

Проте, найурочистішим моментом все ж було нагородження команд юних футболістів. Кубок голови КМДА, від імені Олександра Попова, переможцям, а це команда «Поділ», вручив  Олександр Мазурчак. Срібними призерами стала команда «Поділ – андріївський», бронзу виборов ФК «Каштан», а диплом та грамоти за четверту сходинку турніру отримали гравці команди «Поділ 05». Слід зазначити, що футбольний клуб «Поділ» від районного центру фізичного здоров»я населення «Спорт для всіх» на всі змагання, які проводить федерація футболу Києва виставляє 16-ть футбольних команд різних вікових груп і це, як запевняють в центрі «Спорт для всіх» - тільки початок.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024