Головна  →  Новини  →  23 грудня 2019

Віталій Кличко: «Будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід» (+відео)

Віталій Кличко: «Будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід» (+відео)

У ніч з 21 на 22 грудня будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід. Відео з місця робіт мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Минулої ночі на Шулявці кипіла робота. Будівельники розпочали асфальтувати новий шляхопровід. Гарантію на експлуатацію покриття, що влаштовують на площі близько 5 тисяч квадратних метрів, підрядник дає 10 років. Укладають асфальтобетон на сучасне гідроізоляційне покриття, що успішно використовують на будівництві мостів та шляхопроводів у країнах Європи», – зазначив у дописі до відео мер Києва.

Він повідомив, що наступними днями – 23-26 грудня –  асфальтуватимуть підходи до мосту зі сторони вулиць Вадима Гетьмана та Олександра Довженка. Після цього відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього.

«Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження. Ми робимо все, щоб запустити рух автомобілів Шулявським шляхопроводом уже в кінці наступного тижня», – підкреслив Віталій Кличко.

Відео: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024