Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

У Подільському районі вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (фото)

У Подільському районі вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (фото)

13 грудня за участю заступників голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, чорнобильців, представників громадських організації, мешканців відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Учасники заходу поклали квіти до пам'ятного знаку «До 25-х роковин Чорнобильської катастрофи», пам'ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС та до пам’ятного знаку біля Національного музею «Чорнобиль».

У Подільському районі проживає велика кількість людей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та були вимушені залишити свої домівки, почавши нове життя на нових місцях. В Управлінні праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на обліку перебуває 6141 особа, які постраждали внаслідок цієї аварії.

Нагадаємо, що впродовж грудня у навчальних закладах Подільського району відбудуться зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, перегляд та обговорення відеофільмів на тему Чорнобильської катастрофи. Також для учнів шкіл будуть організовані екскурсії до Національного музею «Чорнобиль». У районних бібліотеках експонуватимуться тематичні виставки.

Для підопічних Територіального центру соціального обслуговування населення буде організовано перегляд серіалу «Чорнобиль» та година пам'яті.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024