Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

Міні-ярмарка вакансій Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України

Міні-ярмарка вакансій Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України

У межах популяризації служби за контрактом у лавах Національної гвардії України, а також у військовому резерві, Подільська районна філія Київського міського центру зайнятості спільно з відділом комплектування НГУ 12 груднгя провела міні-ярмарку вакансій Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України. Були присутні 16 осіб з числа безробітних.

Представник центру комплектування старший офіцер Олександр Шинкаренко докладно розповів про вакансії, такі як: начальник радіостанції, санітар, старший механік-водій, технік, механік, медик взводу, радіотелеграфіст, водій-інструктор, водій автотранспортних засобів, начальник радіостанції, радіотелефоніст, кухар. Крім того він розповів про отримання допомоги на оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, продовольче та грошове забезпечення, відпустки та постановку на квартирний облік.

По закінченні заходу відбувся обмін номерами телефонів, узгоджена індивідуальна зустріч з зацікавленими особами для вирішення питання їх можливого працевлаштування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024