Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

14 грудня розпочнуть роботу різдвяні ярмарки на Володимирському проїзді та Контрактовій площі

14 грудня розпочнуть роботу різдвяні ярмарки на Володимирському проїзді та Контрактовій площі

Уже цієї суботи, 14 грудня, розпочнуть роботу різдвяні ярмарки на Володимирському проїзді та Контрактовій площі.

Нагадуємо, що урочисте відкриття головної локації на Софійській площі відбудеться 19 грудня, де о 19:00 офіційно засвітять головну новорічну ялинку країни. Ялинку на Контрактовій площі, прикрашену цьогоріч за мотивами опішнянського гончарного мистецтва, урочисто засвітять о 18:00.

Як відомо, тематикою Нового року на Софійській площі стала різдвяна історія про Лускунчика. Навколо ялинки розгорнеться восьмикінечна зірка з яскравих гірлянд. Головні герої казки про Лускунчика будуть «охороняти» ялинку разом із українськими козаками.

На Контрактовій площі облаштують різдвяне європейське містечко в українських традиціях: тематика цього року – Опішня або традиційне гончарство із розписом Полтавського краю. Стилізоване оформлення підтримають тематичною програмою. Крім того, тут відкриють резиденцію Святого Миколая і засвітять 19 грудня ялинку, прикрашену в етнічному опішнянському стилі.

Нагадаємо, кияни і гості столиці у грудні-січні зможуть відвідати різноманітні активні та культурно-розважальні святкові події. Нагадаємо, кияни і гості столиці у грудні-січні зможуть відвідати різноманітні активні та культурно-розважальні святкові події.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024