КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2019

12 дітей з інвалідністю отримали нові крісла колісні, виготовлені за індивідуальними замірами

12 дітей з інвалідністю отримали нові крісла колісні, виготовлені за індивідуальними замірами

Громадська організація «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія ДІМФО» та Фонд «Оttobock Global Foundation» реалізували благодійний проект «Кожна дитина – особистість». Результатом проекту стала передача 12 крісел колісних, виготовлених за індивідуальними замірами для дітей з інвалідністю. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«У Києві 11 тисяч дітей з інвалідністю з різними нозологіями. Часто батьки цих дітей жертвують своєю кар’єрою, часом для того, щоб бути поруч. Мені завжди приємно, коли громадські організації не просто вимагають та контролюють, а беруть і роблять необхідні речі. Я щиро дякую міжнародним партнерам і громадським організаціям, які доклали зусилля для того, щоб цей проект здійснився. Робити індивідуальні речі – це завжди складніша і довша робота, але вона того варта, якщо говорити про емоції. Їх отримають, у тому числі, батьки, які знатимуть, що їхній дитині зручно і комфортно», – зазначила Марина Хонда.

Громадська організація «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія ДІМФО» уже понад 20 років опікується проблемами дітей та молоді з інвалідністю. Багато членів організації користуються кріслами колісними, і від того, наскільки зручними та мобільними вони є, залежить якість їхнього життя.

Спільно з Німецьким Фондом «Оttobock Global Foundation» організацією реалізовано благодійний проект «Кожна дитина – особистість». Результатом проекту є передача крісел колісних, виготовлених за індивідуальними замірами фірмою «Оttobock», яка є лідером у виробництві ортезно-ортопедичних виробів та технічних засобів реабілітації, для членів організації.

Така допомога фірмою «Оttobock» в Україні надається вперше.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.