Головна  →  Новини  →  10 грудня 2019

Налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та інші поточні питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та інші поточні питання обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

10 грудня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов та його перший заступник Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій і представники комунальних служб.

У ході наради обговорили питання щодо налаштування системи освітлення на території Андріївської церкви та передачі її на баланс КП «Київміськсвітло». «Необхідно Національному заповіднику «Софія Київська» здійснити обстеження електричних мереж з метою виявлення пошкоджень та їх усунення для відновлення системи освітлення, а також аналіз відповідності прокладених електричних мереж проєктній документації з залученням фахівців КП «Київміськсвітло». Наша мета в найкоротші терміни відновити освітлення на території Андріївської церкви та створити комфортні умови для киян та гостей столиці» - дав доручення заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Крім того, Віктор Смирнов повідомив присутнім, що з 27 листопада у Подільському районі розпочали свою роботу інспектори з паркування, які евакуюють авто, припарковані в заборонених місцях. Це стосується і транспортних засобів на Андріївському узвозі. «Завдяки інспекторам вдається упорядкувати територію та не робити з неї стоянки автотранспорту. Адже люди приходять на Андріївський узвіз, щоб відпочити та прогулятись улюбленим місцем. Наша мета і надалі створювати комфортні умови для відвідувачів та відстежувати водіїв, котрі порушують правила дорожнього руху», - зазначив очільник району.

Під час наради представник КО «Київзеленбуд» доповів про стан опрацювання розпорядження щодо затвердження проектної документації по об’єкту «Капітальний ремонт фонтану «Самсон» у Подільському районі», консервування діючих систем автополиву та перспективи введення в експлуатацію систем поливу, які будуть влаштовані у 2020 році.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024