Головна  →  Новини  →  27 листопада 2019

Віталій Волошкевич відкрив Подільський районний фестиваль творчості дітей та молоді «Повіримо у себе» (фото)

Віталій Волошкевич відкрив Подільський районний фестиваль творчості дітей та молоді «Повіримо у себе» (фото)

27 листопада в дитячому клубі «Виноградар» відбувся Подільський районний фестиваль творчості дітей та молоді «Повіримо у себе». У заході взяли участь діти та молодь з додатковими потребами. Від Подільської райдержадміністрації привітати юних подолян із творчими успіхами завітав заступник голови Віталій Волошкевич.

«Кожного року ми дивуємося тому, які талановиті, працелюбні та обдаровані наші діти. Вірте у себе, у свої сили, у свій талант! Я впевнений, що у вас все вийде!», - звернувся він до учасників фестивалю на початку концертної програми.

Упродовж всього концерту діти дивували батьків та гостей фестивалю своїми співами, танцями, виконанням музичних композицій. Кожен виступ супроводжувався щирим захопленням та бурхливими оплесками. Наприкінці фестивалю учасники отримали пам’ятні призи.

Довідково. У Подільському районі в 12 школах створені умови для інклюзивного навчання для 49 дітей з різними вадами. Працює інклюзивно-ресурсний центр №7, навчально-реабілітаційний центр № 6. У районі для дітей з різними вадами створені умови для навчання в спеціальних закладах, таких як: Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 5 ім. Якова Батюка, Спеціальна санаторна школа-інтернат №19, а також Вечірня (змінна) спеціальна школа № 27.

Для найменших дітлахів з різними нозологіями відкриті двері 9 дошкільних навчальних закладів, де створені для них спеціальні групи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024