Головна  →  Новини  →  22 листопада 2019

До 3 грудня у столиці працюватиме виставка про ізраїльський модернізм «Баухаус. Біле місто Тель-Авів»

До 3 грудня у столиці працюватиме виставка про ізраїльський модернізм «Баухаус. Біле місто Тель-Авів»

У столиці відкрився виставковий проект музею з центру Баухаус у Тель-Авіві (Ізраїль) – «Баухаус. Біле місто Тель-Авів». Триватиме виставка до 3 грудня 2019 року. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Мета проекту – познайомити киян та гостей міста з ізраїльським модернізмом 1930-1940 років, спадщини традицій Баухауса. Одна з найбільш значущих колекцій архітектури раннього модернізму знаходиться в Тель-Авіві – так званому «Білому місті». За два минулих десятиліття Біле місто зазнало масштабної реконструкції, в результаті якої були приведені до ладу десятки будівель.

На виставці можна побачити, в якому стані перебували будівлі під охороною Світової спадщини ЮНЕСКО і як вони змінилися в результаті проведеної реконструкції. Виставка демонструє всю складність програми зі збереження архітектурної спадщини міста Тель-Авів і його включення в сучасний архітектурний контекст.

Протягом проведення виставки заплановано серію відкритих лекторіїв діячів професійного архітектурного та мистецького співтовариства.

Організатори виставки: Ізраїльський культурний центр в Києві у співробітництві з Київським Національним університетом будівництва та архітектури, Посольством Держави Ізраїль в Україні, Національною спілкою архітекторів України, культурним інститутом Федеративної Республіки Німеччина Goethe-Institut в Україні, Національною спілкою архітекторів України та інші.

Місце проведення: Київський національний університет будівництва та архітектури (вул. Преображенська, 2).

Більш детальна інформація для ЗМІ за тел.: 0679369546, Марина координатор Ізраїльського культурного центру в Києві.

Вхід на захід вільний.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024