Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

Гідність - у самовідданій роботі

Гідність - у самовідданій роботі

Шостий рік поспіль 21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. У цей день, віддаючи належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004, 2013 роках та у лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, кожен з нас, свідомих українців, задумується над тим, чим визначається гідність саме для нього. Якими своїми корисними справами, вчинками та діями, хай навіть непомітними, ми проявляємо ознаки гідної людини?

Для фахівців Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості гідність – це самовіддана робота.

Адже за, нехай маленькими, буденними вчинками кожного із нас стоять спільні діяння, які визначають великі справи усієї Державної служби зайнятості України в цілому за всіма напрямками роботи: від модернізації обслуговування безробітних, роботодавців – до розширення активних програм зайнятості населення; від створення важливої системи нового виміру змін на ринку праці, яка розкриває для громадян можливості легальної зайнятості, а для роботодавців – задоволення потреб у кадрах, адаптованих до сучасного ринку праці, – до  породження підвищених вимог до професійної компетенції і моральних якостей самих працівників служби зайнятості.

Саме тому для кожного працівника Подільської районної філії КМЦЗ гідність – це вміння прийти з індивідуальним підходом на допомогу кожній людині, яка звернулась до служби зайнятості, знайти баланс між пріоритетом потреб й інтересів клієнта і його зобов’язаннями перед самим собою і потребами ринку праці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024