Головна  →  Новини  →  20 листопада 2019

Віктор Смирнов перевірив готовність снігоприбиральної техніки до роботи взимку (фото)

Віктор Смирнов перевірив готовність снігоприбиральної техніки до роботи взимку (фото)

20 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно зі своїм першим заступником Миколою Дубовиком перевірив готовність снігоприбиральної техніки районних комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період. Також він перевірив наявність посипкових матеріалів.

Так, на балансі КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва» знаходиться 42 одиниці основної техніки та 10 одиниць допоміжної, на балансі КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» - 12, КП УЗН Подільського району м. Києва – 6.

«Необхідно кожен день перевіряти стан техніки, щоб бути повністю готовими до перших снігопадів, які можуть йти впродовж декількох діб. Крім того, штат працівників на осінньо-зимовий період також повинен бути укомплектований, доручення міського голови – стовідсоткова готовність комунальної спецтехніки до зими», - зазначив голова райдержадміністрації.

Віктор Смирнов відвідав і теплицю, яка знаходиться на території КП УЗН Подільського району м. Києва. У ній вирощують квіти, що будуть прикрашати сквери та парки наступного року.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024