Головна  →  Новини  →  19 листопада 2019

21 листопада у КМДА відбудеться відкритий показ фільму про Революцію Гідності «Київ незламний»

21 листопада у КМДА відбудеться відкритий показ фільму про Революцію Гідності «Київ незламний»

21 листопада о 14:00 у Колонній залі КМДА відбудуться урочистості до Дня Гідності та Свободи за участю представників київської влади,  Міністерства культури, молоді та спорту України, Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності, учасників подій листопада 2013 – лютого 2014 року.

Глядачам презентують фільм про Революцію Гідності «Київ незламний». Представить кінострічку її автор – британський панк-режисер Філ Стронґмен.

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій, фільм присвячено подіям Майдану з листопада 2013-го до лютого 2014 року, митцям, які брали в них участь, і впливу революції на художників, фотографів, скульпторів, музикантів, кінооператорів та на Східну Європу загалом.

До створення стрічки, зокрема, долучилися митці з Києва, Дніпра та Харкова, а саме: піаністка й художниця Владислава Бучко, художник Роман Мінін та скульптор Сергій Шауліс. Фільм знято в стилі поєднання кліпу, інтерв’ю та репортажу. Трансляція триватиме із українськими субтитрами.

Також о 13:00 відбудеться відкриття фотовиставки про події листопада 2013 – лютого 2014 року одного із героїв фільму «Київ незламний» Володимира Шуваєва.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації: https://cutt.ly/zeDRtij.

Місце проведення: Хрещатик, 36, КМДА, 2-ий поверх, Колонна зала.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024