КМДА Київська міська державна адміністрація


12 листопада 2019

Питання благоустрою та організації дорожнього руху обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Питання благоустрою та організації дорожнього руху обговорили під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

12 листопада у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій і представники комунальних підприємств.

Для участі у засіданні було також запрошено представників КП «Київський метрополітен». Мова йшла про вирішення спільно з ТОВ «Столиця Груп» питання організації дорожнього руху біля новобудов на вулиці Замковецькій.

Крім того, на нараді були присутні представники ПрАТ «Київський річковий порт», яким фахівцем відділу контролю за благоустроєм було продемонстровано фотонедоліки, зафіксовані на набережній Дніпра.

Також начальник відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков доповів, що на території району знаходяться 8 незаконно розташованих тимчасових споруд, а саме, на вулицях Хорива, Кирилівській, Западинській, Світлицького, Тульчинській та Контрактовій площі. Учасниками наради було проголосовано про перенесення зазначених тимчасових споруд на інші вулиці.

У ході наради мова йшла й про хід реконструкції вулиці Покровської, завершення робіт з ремонту каналізаційного колектора на вулиці Мостицькій тощо.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.