КМДА Київська міська державна адміністрація


12 листопада 2019

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду Подільської РДА (ФОТО)

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду Подільської РДА (ФОТО)

12 листопада перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Головуючий почав нараду з обговорення нагальних комунальних питань. Так, за словами головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка, усього в районі через пошкодження тепломереж без гарячого водопостачання залишаються 77 житлових будинків та без опалення – 10 будинків. На всіх ушкоджених ділянках ведуться ремонтні роботи.

Микола Дубовик також звернув увагу керівників комунального підприємства на неякісне вивезення твердих побутових відходів в мікрорайонах Нивки та Виноградар. «Необхідно провести нараду з представниками КП «Київкомунсервіс» для напрацювання оптимального графіку з вивезення ТПВ, особливо для уникнення їх накопичення у вихідні дні», - зазначив він.

З питань охорони здоров’я доповідав заступник голови райдержадміністрації Віталій Волошкевич. За його інформацією, 66,7% мешканців підписали декларацію із сімейним лікарем.

Наприкінці апаратної наради керівник апарату Олександр Окатий наголосив на необхідності неухильного дотримання виконавчої дисципліни структурними підрозділами райдержадміністрації.

За результатами обговорень Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.