Головна  →  Оголошення  →  6 листопада 2019

Оголошення ТОВ «ЕНЕРГОПРОЕКТ-2» про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ЕНЕРГОПРОЕКТ-2» повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел дахової котельні, що розташована в житловому комплексі за адресою: м. Київ, Подільський район, вул. Маршала Гречка, 10-Б.

Діяльність підприємства – будівництво житлових і нежитлових будівель та діяльність у сфері архітектури.

Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря та потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання Дозволу була проведена Інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. Після висловлювання побажань, Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт, встановлено, що на підприємстві налічується 6 стаціонарних джерел викидів, а саме: п’ять водогрійних котлів типу «Express-Trio-675» та один водогрійний котел типу «Express-DUO-450», що працюють на природному газі.

Потужність викидів по підприємству в цілому становить 0,118473 г/с та 1923,31687 т/рік, без парникових газів (вуглецю діоксин, азоту (1) оксид (NO2), метану) – 0,907471 т/рік.

Нормативна санітарно-захисна зона для даного виду діяльності не встановлюється. За результатами розсіювання, вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря по всіх речовинах нижчі від допустимих (1ГДК).

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Експрес об’ява» від 01-07 листопада 2019 року № 43  (5311)

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024