Головна  →  Оголошення  →  6 листопада 2019

Оголошення ТОВ «ТЕХНО КАР» про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ТЕХНО КАР», яке розташовано за адресою: м. Київ, Подільський р-н, вул. Сирецька, 33-В повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

ТОВ «ТЕХНО КАР» спеціалізується на торгівлі, технічному обслуговуванні та ремонті автотранспортних засобів. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря.

З метою отримання Дозволу була проведена Інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства.

За результатами інвентаризації виявлено п’ять джерел викидів: труби СТО, фарбувально-сушильної камери з блоком нагріву, пелетного котла і булер’яну. Відомості про види та обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря: викиди оксидів азоту, оксиду вуглецю, діоксиду сірки, речовин суспендованих твердих частинок, вуглеводнів насичених, бутилацетату, етилбензолу, ксилолу та інших не метанових летких органічних сполук, а також парникових газів становлять  в цілому 0,882730 г/с та 60,568 т/рік ( в т.ч. величина викиду діоксиду вуглецю становить 59,209 т/рік).

Відповідно до додатку 4 «Санітарно-технічні споруди та установки комунального призначення» ДСП-173-96, санітарно-захисна зона для підприємств по обслуговуванню автомобілів становить 50 м. За розрахунками розсіювання викидів забруднюючих речовин, вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря менше за 1 ГДК.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Експрес об’ява» від 01-07 листопада 2019 року № 43  (5311)

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024