Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2019

На засіданні Громадської ради обговорили показники видаткової частини проекту бюджету м. Києва на 2020 рік для Подільського району (фото)

На засіданні Громадської ради обговорили показники видаткової частини проекту бюджету м. Києва на 2020 рік для Подільського району (фото)

30 жовтня в межах засідання Громадської ради при Подільській РДА відбулось громадське обговорення показників видаткової частини проекту бюджету м. Києва на 2020 рік для Подільського району. Начальник фінансового управління Лариса Кабанець детально проаналізувала зведені показники до бюджетного запиту Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на 2020 рік у розрізі галузей та за економічною ознакою видатків. Окрім того, перший заступник голови Микола Дубовик закликав присутніх долучитися до визначення пріоритетності та доцільності реалізації конкретних заходів, які планується включити до бюджетного запиту Подільської районної в місті Києві державної адміністрації як головного розпорядника коштів бюджету міста Києва на 2020 рік. За результатами обговорень, Комітету Громадської ради при Подільській РДА з питань бюджету, екології та туризму доручено напрацювати пропозиції із зазначеного питання та надати їх до фінансового управління району.

Також члени Громадської ради Ігор Матюкін та Олександра Кошара довели до присутніх інформацію щодо результатів виконання в Подільському районі  програми Міської комплексної цільової програми «Київ без бар'єрів» на 2018 – 2021 роки та про створення нового освітнього простору в межах реалізації Концепції Нової української школи.

За результатами обговорень буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 13 листопада о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024