Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2019

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

22 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій і представники комунальних служб.

Для участі у нараді було також запрошено представників забудовників ПрАТ «ХК «Київміськбуд» та ТОВ «Столиця Груп» для обговорення питань щодо відновлення асфальтового покриття на вулицях Замковецькій, Данченка та Межовій. Їм продемонстрували фото стану доріг на вулицях, де асфальтове покриття було пошкоджено під час будівництва житлових будинків. «Під час відновлення покриття доріг на вулицях, обов’язково консультуйтесь з КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району» щодо дотримання технічних умов», - зазначив головуючий.

Заступник директора КП УЗН Подільського району м. Києва Ліля Крікун повідомила, що тривають активні роботи з реконструкції Куренівського парку, які планується завершити до кінця поточного місяця.

Крім того, т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслав Назаренко доповів, що рахунок на відновлення боларду, який обмежував в’їзд з вулиці Іллінської та був пошкоджений під час проведення заходу «Живи Fest-2019», направлено фірмі-організатору заходу.

Також у ході наради йшла мова про реконструкцію вулиці Покровської, фонтану «Самсон», музею «Аптека-музей  на Подолі» тощо.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024