Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2019

Віталій Кличко зустрівся з представниками громадських рад столиці (+фото)

Віталій Кличко зустрівся з представниками громадських рад столиці (+фото)

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з представниками громадських організацій столиці, з активом громадських рад, що сформовані при районних держадміністраціях Києва.

Мер також привітав громадськість з обранням нового складу Громадської ради при КМДА.

«Радий вітати представників громадських організацій Києва з обранням Громадської ради при Київській міській державній адміністрації! Сьогодні Київ особливо потребує чітких та ефективних спільних дій влади і громадськості. Нам важливо злагоджено працювати, залучати громадськість до участі в управлінні містом, до вирішення його проблем і визначення перспектив розвитку», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що новий склад Громадської ради затверджено. До неї увійшли 50 осіб, замість 35-ти, як було в попередній раді.

За словами мера Києва, залучення громадськості до ухвалення рішень є важливим кроком в управлінні містом, адже громадськість знає про проблеми на місцях і має своє бачення, пропозиції щодо їх вирішення.

«І ми маємо позитивні результати співпраці влади і громадськості. Коли, наприклад, розривали договір оренди землі із забудовником «Контактбудсервіс» на Осокорках. Чи зі скандальним забудовником на Андріївському узвозі – приватним підприємством «Маркон» та інші, – наголосив Віталій Кличко. – Тож з обранням нового складу Громадської ради ми маємо вийти на новий рівень співпраці – більш продуктивний та дієвий. З більш широким впливом громадськості на розробку та ухвалення рішень. Сподіваюсь, що місто і кияни відчують ці зміни».

Сьогоднішня зустріч з активом громадських рад Києва спрямована на налагодження взаємодії та результативної співпраці. Віталій Кличко підкреслив, що готовий призначити своїм радником по роботі з громадськістю представника, якого делегує Громадська рада при КМДА.

Головою новообраної Громадської ради при КМДА став Богдан Назаренко (ГО «Громадський рух підтримки реформ»), першим заступником голови – Анатолій Павленко (БО «Благодійний фонд «Дніпровський»), секретарем Громадської ради –  Ірина Селюк (ВМГО «Асоціація трудових об’єднань молоді України»). Термін повноважень складу Громадської ради – два роки.

Також громадські ради сформовані й при районних в місті Києві державних адміністраціях.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024