Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2019

24 жовтня галерея «Лавра» презентує три арт-проекти, присвячені збереженню природної екосистеми

24 жовтня галерея «Лавра» презентує три арт-проекти, присвячені збереженню природної екосистеми

24 жовтня о 19:00 на території муніципальної галереї «Лавра» відбудеться відкриття ТРІАРТ evening, у рамках якого одночасно буде презентовано три нових арт-проекти. Як розповіли в Департаменті культури, об’єднуючою темою проекту ТРІАРТ evening стане інноваційна виставка Land Fair, яка об’єднає живопис, інсталяції та аудіовізуальну частину.

Перша частина – LAND FAIR (Малий зал галереї «Лавра»). Художниця Настя Лойко.

Друга частина – LIGNUM (Великий зал галереї «Лавра») – продовжує тему збереження природної екосистеми в проекті Сергія Кириллова.

Третя частина – виставка EMERGE WAVE (Великий зал галереї «Лавра») –відбудеться в рамках проекту «Свіжий погляд», який щорічно проводить серед випускників художніх вишів Департамент культури КМДА. В експозиції будуть представлені роботи переможця конкурсу Арсенія Мельника, а також молодого художника Артема Бражника, який розвиває та продовжує тему візуального висловлювання колеги-митця.

Проект триватиме до 2 листопада.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024