КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2019

Оголошення Товариства з обмеженою відповідальністю ЖБК «УПРАВДОМ» про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне

Майданчик житлового комплексу клубного типу «Ліпінка 1,2,3,4»,  дахові котельні якого знаходяться на балансі управляючої компанії ТОВ ЖБК «Управдом» (фактична адреса: 04078, м. Київ, Подільський район, вул. Замковецька, 102-А),  розташований у Подільському районі м. Києва між вулицями С. Данченка та Замковецькою.

ТОВ «ЖБК «УПРАВДОМ» повідомляє про намір отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в Управлінні екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Компанія займається комплексним обслуговуванням об’єктів нерухомості, включаючи постачання тепла для опалення житлових приміщень та належить до 2 групи об’єкта, для яких розробляються Документи по обґрунтуванню обсягів викидів.

Код видів економічної діяльності згідно із загальни класифікатором КВЕД-2010: 81.10 Комплексне обслуговування об’єктів; 35.30 Постачання пари, гарячої води та кондиціювання повітря; 36.00 Збір, очищення та постачання води; 37.00 Каналізація, відведення та очищення стічних вод; 41.20 Будівництво житлових та нежитлових будівель.

Згідно зі Звітом по інвентаризації викидів забруднюючих речовин у атмосферне повітря та доповнень на майданчику діють 44 стаціонарних джерела викидів від технологічного обладнання  (котли настінні конденсаційні марок «Lоgamax рlиs GB 162-100» та«WOLF CGB 100»,паливо-природний газ, від яких у атмосферне повітря потрапляють наступні забруднюючі речовини – оксиди азоту у перерахунку на діоксид азоту, вуглецю оксид, ртуть та її сполуки та парникові гази. Загальний обсяг викидів в атмосферу, від комплексу джерел підприємства, без урахування викидів парникових газів, складає 0,54 т/рік.

Проведений аналіз результатів розрахунків розсіювання забруднюючої речовини в атмосферному повітрі засвідчив, що перевищень встановлених ГДК для повітря населених місць у приземному шарі атмосфери на межі зон житлової забудови, не виявлено.  

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Експрес об’ява» від 04 жовтня – 10 жовтня 2019 року № 39 (5307)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.