Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2019

Для юних подолян організували зустріч з американською астронавткою (фото)

Для юних подолян організували зустріч з американською астронавткою (фото)

У межах святкування Всесвітнього тижня космосу 11 жовтня у Київському планетарії відбулася зустріч з американською астронавткою, українкою за походженням Гайдемарі Стефанишин-Пайпер. Вона одна з найуспішніших та 8-а жінка-астронавт NASA. На її рахунку 2 космічних польоти загальною тривалістю 27 діб і 5 виходів у відкритий космос.

Фахівці Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували для дітей-сиріт та дітей з будинків  сімейного типу зустріч з першою жінкою, яка розгорнула український прапор на орбіті Землі. На заході діти переглянули відео історії життя, космічних польотів астронавтки, кумедні моменти, що траплялися під час роботи в космосі. Гайдемарі розказувала, як це, літати на космічному шатлі, що таке робота у відкритому космосі, як стати астронавтом.

Діти отримали задоволення та позитивні враження від зустрічі з астронавткою.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024