Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2019

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

15 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій і представники комунальних служб.

Почали нараду з обговорення питання щодо реконструкції фонтану «Самсон», а саме учасники наради обговорили, як буде виглядати пам’ятка архітектури після реконструкції.

Також директор КП УЗН Подільського району м. Києва Ольга Манько повідомила, що до 31 жовтня будуть завершені роботи з реконструкції Куренівського парку - 2-га черга. Крім того, з сьогоднішнього дня в парку для підтримання громадського порядку чергуватиме Муніципальна варта.

Головуючий також звернувся з проханням до т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслава Назаренка тримати на постійному контролі прибирання Поштової площі, оскільки у зимовий період Річковий вокзал продовжить свою роботу і кількість відвідувачів залишиться високою.

Під час засідання мова йшла й про реконструкцію вулиці Покровської, відновлення асфальтового покриття на вулиці Мостицькій та Брестській.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024