КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

11 жовтня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Ключовим питанням, яке розглядалося, під час штабу, була підготовка до опалювального сезону. Головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталій Музиченко доповів, що станом на сьогодні зареєстровано 657 актів готовності на житлові будинки, що становить 100%. Також він повідомив, що у зв’язку з пошкодженнями тепломереж 78 будинків залишається без гарячого водопостачання. На ушкоджених ділянках тривають ремонтні роботи.

Також у ході засідання представники управління освіти та відділу охорони здоров'я прозвітували про підключення закладів до опалення, а також про терміни заміни теплових лічильників, строк дії яких закінчився.

Крім того, головуючий акцентував увагу керівників комунальних підприємств на питанні щодо вивезення опалого листя. «До початку зимового періоду опале листя повинно бути зібране і вивезене у максимально можливих об’ємах. Для цього також необхідно інформувати та залучати мешканців до проведення осінніх толок, щоб спільними зусиллями навести лад на території району», - зазначив Микола Дубовик.

Під час засідання оперативного штабу обговорили й питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо стану дитячих майданчиків, роботи ліфтів, прибирання в під’їздах тощо.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.