Головна  →  Оголошення  →  4 жовтня 2019

Запрошуємо фахівців до участі у нараді на тему: "Проблемні питання організації роботи з охорони праці у загальноосвітніх навчальних закладах районів міста Києва"

8 жовтня Подільською районною в місті Києві  державною  адміністрацією спільно з Голосіївською та Печерською  районними в місті Києві  державними  адміністраціями буде проведено робочу нараду на тему: "Проблемні питання організації роботи з охорони праці у загальноосвітніх навчальних закладах районів міста Києва".

З 1 вересня діють зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків у загальноосвітніх навчальних закладах, розглядатимуться питання Атестація робочих місць в завладах освіти за умовами праці та інші.

Запрошуємо фахівців з питань охорони праці управління освіти та відповідальних осіб за охорону праці у загальноосвітніх закладах прийняти участь у зазначеному заході. 

Місце проведення: Контрактова площа, 2 , ІІІ поверх, актова зала

Початок: 11:00 

Початок реєстрації учасників: 10:30

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024