Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2019

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2019 року (фото, відео, презентація)

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2019 року (фото, відео, презентація)

3 жовтня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов прозвітував про роботу районної влади за перше півріччя 2019 року.

До участі у заході долучились мешканці району, керівники житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, члени Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.

Під час свого виступу очільник району презентував результати роботи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2019 року та плани на 2019-2020 роки, а також детально зупинився на виконанні бюджету міста Києва та Програми соціально-економічного розвитку в частині освоєння коштів, де головним розпорядником є Подільська районна в місті Києві державна адміністрація.

«Впродовж першого півріччя 2019 року Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією виконувалось 36 бюджетних програм, на які було спрямовано 650 мільйонів 542 тисячі гривень бюджетних коштів, що на 20% більше ніж у відповідному періоді 2018 року. Дякуючи чіткій позиції міського голови та депутатського корпусу Київради, фінансування було збільшено на виконання завдань по кожній з основних галузей», - зауважив Віктор Смирнов. Він зазначив, що пріоритетними напрямками залишається освіта, на яку спрямовано майже 83% всіх видатків району, також доповів громаді про стан справ в сфері житлово-комунального господарства, культури, соціального захисту, спорту, будівництва та інших.

Окремо голова району зупинився на завданнях, які плануються реалізувати у 2019-2020 роках. «Серед пріоритетів – реконструкція Контрактової площі та вулиці Петра Сагайдачного. Також для нас важливе продовження реалізації будівництва стратегічних міських об'єктів - Подільсько-Воскресенського мосту та Сирецько-Печерської лінії метро», - доповів Віктор Смирнов.

По завершенню звіту голова райдержадміністрації відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації.

Відео: https://www.facebook.com

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024