Головна  →  Анонси  →  1 жовтня 2019

ФОРУМ ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА "КИЇВ-СТОЛИЦЯ ДІАЛОГУ"

Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у партнерстві з Координаційним комітетом громадських рад м. Києва, Ресурсним центром ГУРТ запрошує представників організацій громадянського суспільства Подільського району взяти участь у Форумі ОГС "Київ - столиця діалогу", який відбудеться 3 жовтня за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 71Д.

Метою форуму є активізація і залучення громадськості у вирішенні питань місцевого значення та формуванні місцевих політик, розробки моделі ефективної комунікації та системи дієвого зворотнього зв’язку між громадськістю та представниками влади при прийнятті управлінських рішень, посиленні співпраці активних неурядових організацій з органами місцевої влади.

Програму заходів буде надіслано учасникам Форуму на електронну пошту, зазначену у формі, не пізніше ніж за день до дня проведення події.

З організаційних питань Ви можете звернутися до Організатора Форуму за контактним телефоном: (044) 235-07-80 або електронною поштою: [email protected].

Заповнення реєстраційної анкети для участі у Форумі за посиланням: https://docs.google.com

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024