КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2019

Киян запрошують долучитись до презентації Києва на національному конкурсі «Молодіжна столиця України-2020»

Киян запрошують долучитись до презентації Києва на національному конкурсі «Молодіжна столиця України-2020»

Оголошено старт подачі заявок на національний конкурс «Молодіжна столиця України-2020». Як зазначили у Департаменті молоді та спорту КМДА, це шанс для Києва поділитись кращими практиками роботи з молоддю, налагодити комунікацію й ефективну співпрацю молоді та місцевої влади, презентувати себе на національному рівні.

Дедлайн подачі заявок – 30 жовтня 2019 року. Саме зараз у молоді та молодіжних громадських організацій є час, щоб дізнатись більше про конкурс, сформувати робочу групу з представників молоді та міської влади і заповнити найкращу та найкреативнішу заявку.

Пропозиції щодо найкреативнішої презентації Києва на цьому конкурсі можна подавати до 23 жовтня до відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту за адресою: б-р Тараса Шевченка, 3, а також на e-mail: [email protected] з позначкою «Київ – Молодіжна столиця України».

Із положенням про національний конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0482-19.

Із критеріями конкурсного відбору можна ознайомитись за цим посиланням

Детальніша інформація: http://youthcapital.org.ua/pro-konkurs/

Довідково.

Із 2017 року національний конкурс «Молодіжна столиця України» проводиться в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді. Ініціатори конкурсу – Міністерство молоді та спорту України, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.