Головна  →  Новини  →  23 вересня 2019

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період з 16 до 23 вересня дорожники виконували роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на просп. Свободи; з поточного (дрібного) ремонту на вул. Кирилівській, на розі вул. Г. Сковороди та Почайнинської; влаштування пониженого пішохідного переходу на вул. О. Теліги та вул. Кирилівській.

Також шляховики продовжують в цілодобовому режимі прибирання території від піскомету та сміття, замив проїзної частини, утримання підземних пішохідних переходів, балансових доріг та тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Усього за звітний період очищено 63 зливоприймачі, 37 оглядових колодязів на вул. М. Джаліля, пров. Межовому, вул. Кобзарській, вул. Красицькій, відремонтовано 3 оглядові колодязі на вул. М.Джаліля, Володимирському узвозі та 4 зливоприймачі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024