КМДА Київська міська державна адміністрація


20 вересня 2019

Цими вихідними киян запрошують на Контрактову площу на сімейне свято «Живи Fest-2019»

Цими вихідними киян запрошують на Контрактову площу на сімейне свято «Живи Fest-2019»

Цими вихідними на Контрактовій площі триватиме Всеукраїнський благодійний соціально-мистецький фестиваль «Живи Fest». Відповідну ініціативу Міжнародної громадської організації «Живи» підтримано розпорядженням КМДА № 1647.

Зокрема, 21 вересня, до Міжнародного дня миру, з 12:00 до 22:00 на Контрактовій площі відбуватимуться велика концертна програма та виступи відомих лідерів суспільної думки, сімейні та дитячі розваги, воркшопи для батьків, спортивні змагання, благодійний ярмарок, яскравий флешмоб «Мир тобі, Україно!», богатирські ігри та майстер-класи для довголіття, арт-батли та презентації книжок українських авторів, презентація руху «Мрійники України», лазерне шоу, інтерактивна зона для дітей та батьків, майстер-клас із приготування ролів та аквагрим, фотозони та квести. Працюватимуть фудкорт, безкоштовні батути, дитяча розважальна зона тощо.

За інформацією організаторів, мета фестивалю – об’єднати українців навколо цінностей та унікальності людського життя.

Монтаж конструкцій та обладнання, потрібного для організації та проведення заходу, здійснюватиметься із 10:00 20 вересня. А демонтаж має завершитися до 23:00 22 вересня.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.