Головна  →  Новини  →  19 вересня 2019

Члени Громадської ради налагоджують співпрацю з патрульною поліцією (фото)

Члени Громадської ради налагоджують співпрацю  з патрульною поліцією (фото)

 

18 вересня члени Громадської ради при Подільській РДА затвердили річний План роботи Громадської ради та обговорили організаційні питання щодо участі у Форумі організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу», що відбудеться 26 вересня 2019 року у Подільському районі (готель Амарант, вул. Костянтинівська, 71-Д).

Також старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві, старший лейтенант поліції Лідія Занюк ознайомила членів Громадської ради з основними засадами взаємодії поліції та громади - Community Policing.

Із запропонованої презентації присутні дізналися, що Community Policing – це постійна взаємодія поліції з населенням та місцевою владою заради спільного безпечного простору, яка побудована на принципах постійної комунікації. Аби поліція могла ефективно контролювати ситуацію на ввіреній території, потрібно врахувати потреби мешканців, а, отже, індивідуальний підхід вкрай необхідний. Поліція, переконуючи громадськість взяти на себе частку відповідальності за загальну якість життя у районі чи населеному пункті, в свою чергу, має чути громаду і діяти відповідно до її вимог та інтересів. Досягнення ж порозуміння та партнерських відносин між поліцією та суспільством можливе лише за умови обопільної довіри.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 2 жовтня о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024