КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

12 вересня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Для участі в засіданні також були запрошені представники перевізників, які здійснюють вивезення твердих побутових відходів. Їх поінформували про недоліки, на які вказують мешканці житлових будинків під час звернень до міської та районної влади.

Також значну увагу під час засідання приділили підготовці до опалювального сезону. Так, за інформацією головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка, станом на сьогодні зареєстровано 380 актів готовності. Крім того, він повідомив, що наразі 308 будинків залишається без гарячого водопостачання: 244 - у зв’язку з ремонтними роботами в районній котельні «Виноградар», 64 - із-за пошкоджень тепломереж.

Головуючий також наголосив на необхідності вчасного ремонту покрівель. «Необхідно приділити особливу увагу ремонту покрівель та виконати усі роботи до настання несприятливих погодних умов. Наразі це першочергове завдання комунальних служб», - заначив він, звертаючись до керівників комунальних підприємств.

У ході засідання йшла мова й про випадки несанкціонованої торгівлі баштанними культурами та про засоби боротьби з нею.

Під час засідання оперативного штабу обговорили також питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо стану ліфтових кабін в житлових будинках, накриття люків, встановлення решіток на зливоприймачі, освітлення в під’їздах, ліквідації сухостою на території освітніх закладів.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.