КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2019

Валентин Мондриївський провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу

Валентин Мондриївський провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу

10 вересня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради обговорили питання пошкодження об'єкта культурної спадщини, скульптури-фонтану «Самсон», який офіційно внесений до Держреєстру нерухомих пам’яток України за категорією місцевого значення, який на минулому тижні став жертвою вандалізму. Наразі триває погодження експертної документації щодо реставрації об'єкту культурної спадщини у 2020 році.

Також представник КО «Київзеленбуд» доповів, що замінено підрядників для виконання робіт з налагодження орошувальних систем у скверах на вулицях Почайнинській та Кирилівській.

У ході наради заступник директора КП «Поділ-благоустрій» Світлана Настечук зазначила, що під час святкування Дня народження Андріївського узвозу не зафіксовано пошкоджень об’єктів вуличної інфраструктури. Також вона доповіла про функціонування громадських вбиралень в історичній частині району.

Крім того, Валентин Мондриївськийзвернув увагу присутніх на питання, пов'язані з функціонуванням болардів на Андріївському узвозі. «Необхідно перезавантажити систему GSM-модулів та оновити єдину базу даних реєстраційних знаків транспортних засобів осіб, які мають право заїзду на територію, обмежену болардами. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території як пішохідної зони», - дав доручення заступник голови Київської міської державної адміністрації.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.