КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2019

Під час апаратної наради обговорили хід підготовки до опалювального сезону та чисельні заходи, проведення яких заплановано на найближчий тиждень (фото)

Під час апаратної наради обговорили хід підготовки до опалювального сезону та чисельні заходи, проведення яких заплановано на найближчий тиждень (фото)

10 вересня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Розпочав нараду головуючий з нагальних питань щодо підготовки до опалювального сезону. Так, головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталій Музиченко доповів, що станом на сьогодні зареєстровано 380 актів готовності на житлові будинки. Також він повідомив, що до 16 вересня припиняє свою роботу районна котельня «Виноградар» у зв’язку з ремонтними роботами. Усього в районі 285 будинків знаходяться без гарячого водопостачання.

Крім того, Микола Дубовик акцентував увагу присутніх на інших комунальних питаннях, які хвилюють мешканців району. Так, за минулий тиждень отримано 207 звернень щодо роботи ліфтового господарства. «Необхідно тримати на постійному контролі питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів на території Подільського району та не допускати простою ліфтів більше однієї доби. Опрацювати та розмістити інформацію (оголошення) для мешканців будинків, в яких не працюють ліфти з причин викрадення ліфтового обладнання або проведення капітального ремонту, зазначивши строки відновлення та контактний телефон відповідальних. Також максимально виконати поточні дрібні ремонти (кнопки виклику, зв’язок з диспетчером, стан ліфтових кабін та дверей) для забезпечення комфорту мешканців району», - дав доручення головуючий.

Заступник директора КП «Поділ-благоустрій» Світлана Настечук повідомила присутнім, що 14 вересня на Контрактовій площі відбудеться ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, на якому буде представлено сільськогосподарську продукцію. Також заступник голови Віталій Волошкевич нагадав учасникам наради, що 14 вересня до Дня фізичної культури в клубі за місцем проживання «Чемпіон» буде проведено Фестиваль спорту, а 15 вересня в парку «Перемоги» кияни святкуватимуть Всенародний День батька.

У свою чергу, керівник апарату Олександр Окатий зазначив, що 14 жовтня українці відзначатимуть День захисника України, тому керівникам структурних підрозділів необхідно підготувати вчасно подання для нагородження співробітників.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.