Головна  →  Новини  →  9 вересня 2019

Здійснено найбільш успішний продаж нежитлового об’єкта на «Прозорро.Продажі» – Володимир Слончак

Здійснено найбільш успішний  продаж нежитлового об’єкта на «Прозорро.Продажі» – Володимир Слончак

За результатами успішно проведеного електронного аукціону в «Прозорро.Продажі» ціна нежилого будинку на вул. Грушевського Михайла, 3 зросла у понад 50 разів і склала 39,6 млн грн з ПДВ. Сьогодні Київ серед міст, які найактивніше використовують електронну систему в проведенні малої приватизації. Адже це створює активне конкурентне середовище та мінімізує втручання владних структур, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

4 вересня за результатами електронного аукціону в ЕТС «Прозорро.Продажі» було укладено договір купівлі-продажу нежилого будинку загальною площею 239,70 кв. м, розташованого на вул. Грушевського Михайла, 3. Ціна під час торгів зросла до 165 тисяч гривень за квадратний метр.

«Департамент комунальної власності здійснює жорсткий відбір запропонованих районами об’єктів, які можуть потенційно підлягати приватизації. Це завжди непрофільні об’єкти, які місто не використовує та не буде потенційно використовувати в майбутньому для своїх потреб. Згодом сформований перелік вивчає та погоджує профільна комісія, після чого об’єкти голосуються депутатами Київради на сесії, що забезпечує абсолютну відкритість та ретельне вивчення кожного об’єкта», – зазначив Володимир Слончак.

Станом на сьогодні від початку року укладено 8 договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації на електронних аукціонах в ЕТС «Прозорро.Продажі».

«Ми нікуди не поспішаємо і намагаємось кожен актив якомога ефективніше для міста продати. Маємо хороші показники по всім об’єктам. Так, до прикладу, на липневих торгах за 4 об’єкти комунальної власності боролися 100 учасників. А ціни збільшуються від початкових ставок також у десятки разів», – зазначив заступник голови КМДА.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024